Dobrodošli u restoran Veranda

Restoran Veranda poslužuje jela koja zadovoljavaju visoke standarde i očekivanja svih naših gostiju. Veliki izbor jela za svaki slijed uključuje friško ulovljenu ribu i povrće direktno iz vrta.

Jela se uvijek pripremaju na drugačiji način s naglaskom na svježe sezonske namirnice. Na ovom mjestu možete uživati u autentičnim dalmatinskim i mediteranskim okusima.

Restoran Veranda na prvo mjesto stavlja svoje goste i trudi se udovoljiti svakoj njihovoj želji. Interijer restorana je vrlo jednostavan, te se savršeno uklapa u ostatak hotela. Svojim stilom i pušta goste da uživaju u zvukovima prirode koja ih okružuje i stvara neodoljiv ambijent kojim se šire mirisi svježe pripremljenih specijaliteta.

Doručak za savršen početak dana

Zlatni Rat Beach hotel nudi bogati buffet doručak uključen u cijenu noćenja.
Započnite dan raskošnim doručkom s nezaboravnim pogledom na more i jedinstvenu plažu Zlatni Rat! Kako biste odmah ujutro dobili potrebnu snagu, naš restoran vam nudi bogati buffet doručak koji uključuje tople napitke, voćne sokove, kroasane, žitarice, peciva, kruh, izbor marmelada, salama i sireva, jaja, jogurte i deserte.

Vrlo je važno zdravo započeti dan, čak i kada ste na odmoru. Ovo još više vrijedi za odmor na Bolu za koji će vam trebati puno energije ako namjeravate uživati u brojnim sportskim aktivnostima na plaži, u moru ili ako planirate izlete po otoku. Bez obzira volite li više slatko ili slano, naša slasna i raskošna ponuda neće vas razočarati. Možete uživati u svježim i autohtonim proizvodima koji će svojim okusima učiniti vaše buđenje slađim i dati vam potrebnu energiju za dan pun zabavnih i zanimljivih aktivnosti.

Želite li i polupansion?

Odlučite se za polupansion za dodatnih 17 € (odrasli) ili 9 € (djeca do 12 godina) i uživajte u izvrsnim specijalitetima.
Tijekom dana ili u večernjim satima kada sunce počne zalaziti, dođite u naš restoran i osladite se profinjenim i ukusnim zalogajima.
Odaberite nešto za sebe iz naše bogate ponude mesnih i ribljih jela.

Naši kreativni kuhari pripremit će za vas najveće uspješnice mediteranske kuhinje. Zaokružite svoj doživljaj uz finu kapljicu u opuštajućem ambijentu s pogledom na more.

Cocktail bar s terasom okrenutom prema moru

Cocktail bar s terasom okrenutom prema moru otvoren je za sve koji se žele razbuditi dobrom kavom, osvježiti ukusnim koktelom, ili popiti aperitiv prije večere istovremeno uživajući u uzbudljivom i šarmantnom pogledu na more i plažu Zlatni Rat.


Hrvatski