croatia-4346363_1920
croatia-4341675_1920
croatia-4341674_1920
croatia-4346361_1920
croatia-4366189_1920
croatia-4341679_1920

Smješten u srednjoj Dalmaciji, u blizini drugog najvećeg hrvatskog grada Splita, prelijepi otok Brač savršen je izbor za sve one koji žele osjetiti pravi duh Mediterana!

Rezervirajte svoj smještaj u Zlatni Rat Beach u Bolu i doživite najbolje što Brač nudi!

Zlatni Rat u Hrvatskoj, poznat i kao Zlatni rog Hrvatske, oduševit će vas bez obzira na doba godine u kojem ga odlučite posjetiti. Plaža Zlatni Rat nalazi se na otoku Braču u Hrvatskoj, a sama plaža smjestila se samo nekoliko kilometara od šarmantnog gradića Bola. Dođite i doživite pravi duh Jadrana i uživajte u očaravajućim zalascima i izlascima sunca, te zadivljujućoj prirodi koja okružuje. Posebnost bračke plaže Zlatni Rat je u tome što mijenja svoj oblik, ovisno o vjetrovima i morskim strujama koje je oblikuju iz dana u dan. Na svakoj strani rta dočekat će vas drugačiji vjetrovi i struje, pa možete odabrati mjesto za kupanje i sunčanje kakvo vam najbolje odgovara.

Adresa: Put Zlatnog rata 52, 21420 Bol, Hrvatska
Telefon: +385 21 635 099
Telefon: +385 91 1100 632
E-mail: contact@zlatnirat-hotel.com

Radno vrijeme:
Rezervacije: od ponedjeljka do petka od 8h – 20h, subota 8h – 16h
Recepcija: 23. travnja – 31. listopada 2020.: 7:30h – 22:00h


 

 

Kako doći do Zlatni Rat Beach?

Kako bi vaš dolazak na Bol učinili što jednostavnijim opskrbit ćemo vas svim potrebnim informacijama. Ovdje su neke korisne informacije koje vam mogu olakšati dolazak do Zlatni Rat Beach, bez obzira dolazite li automobilom, javnim prijevozom ili trebate privatni prijevoz iz zračnih luka Split, Brač ili iz dvaju trajektnih luka na otoku Braču.

Dolazite bez automobila?

Do Bola možete doći i katamaranom (brzi brod koji prevozi samo putnike) koji polazi iz splitske luke. Brod će vas dovesti direktno u Bol, a vožnja traje 1h. Brzi brod (katamaran) iz Splita za Bol je vrlo praktičan oblik prijevoza kada dolazite iz različitih dijelova Hrvatske. Cijene karata u sezoni se mogu mijenjati, ali nikada nisu više od 100,00 HRK u jednom smjeru. Djeca od 1 do 2 godine mogu putovati besplatno sa svojim roditeljima. Brzobrodska linija Split-Bol osigurava vam brz dolazak, sigurnost na moru i ugodno putovanje. Posebno preporučujemo ovaj način dolaska ako imate puno prtljage i dolazite iz okolnih područja. Za informacije o redu vožnje, posjetite:

Ako se odlučite na dolazak katamaranom, javite nam jedan dan ranije ili ranije na dan dolaska i dočekat ćemo vas u bolskoj luci.


Prijevoz iz zračne luke Brač

Zlatni Rat Beach Hotel će sa zadovoljstvom za vas organizirati uslugu prijevoza od zračne luke Brač, udaljene 15km od Bola, do hotela.
Za naše goste prijevoz je besplatan, samo nam nekoliko dana prije dolaska javite očekivano vrijeme dolaska i podatke vašeg leta i mi ćemo organizirati sve ostalo.
Slobodno nas kontaktirajte!


Javni prijevoz iz zračne luke Split

Također, iz zračne luke Split u Bol možete stići brzom brodskom linijom (katamaran), koji u smjeru Bol polazi nekoliko puta dnevno. Ukoliko se Vaš let ne poklapa sa polascima katamarana, iz zračne luke Split također vozi mini bus do luke Split. Put traje najmanje 30 minuta, a potom se trebate ukrcati na trajekt iz Splita za luku Supetar. Vožnja traje 55 minuta.

Po dolasku u Supetar možete lokalnim autobusom do Bola. Vožnja traje 60 minuta. Informacije o redu vožnje i cijenama karata za trajekt i autobus, posjetite:

Osim javnog prijevoza, možete rezervirati i privatni transfer do Bola. Hotel će sa zadovoljstvom za svoje goste organizirati direktni transfer iz Splita ili aerodroma kao i bilo koje druge lokacije na kopnu ili na Braču. Za više informacija o uslugama koje možemo za vas organizirati i cijenama slobodno nas kontaktirajte na broj +385 91 1100 632 ili e-mail: contact@zlatnirat-hotel.com

Dolazite automobilom?

Dolazite iz Splita?

Trajektna linija koja Vam treba je Splita za Supetar (mali grad na sjeveru otoka Brača). plovidba trajektom traje 55 minuta. Bol je od Supetra udaljen 36 km, što je oko 45 minuta vožnje autom preko otoka.


Dolazite iz Makarske?

Trajektna linija koja Vam treba je Makarska - Sumartina, te plovidba također traje 60 minuta. Po dolasku u Sumartin koji se nalazi na istočnom dijelu otoka, morate prijeći još samo 25 km do Bola. Uzmite u obzir da je trajekt iz Makarske za Sumartin mnogo manji nego onaj iz Splita za Supetar, pa tijekom ljetne sezone (lipanj - rujan) preporučujemo raniji dolazak u luku kako biste osigurali svoje mjesto na trajektu ili unaprijed rezervirajte svoje mjesto online. Red plovidbe je također rjeđi nego na liniji Split - Supetar.


Dolazite iz Bola?

Po dolasku u Bol u kružnom toku slijedite prvi izlaz desno i vozite tom cestom oko 2.5 km prema plaži Zlatni rat. Zlatni Rat Beach Hotel nalazi se u zaštićenom području gdje nije dozvoljen pristup automobilima osim automobila gostiju hotela. Ako pratite cestu i usmjerenja uz cestu, nakon 5-10 minuta lagane vožnje naći ćete se ispred rampe. Kada dođete do rampe nazovite nas na broj +385 91 1100 632 kako bi znali da ste tamo i da otvorimo rampu za vas. Od rampe do našeg hotela morate prijeći još 350 metara, gdje ćemo vas osoblje hotela dočekati i uputiti na hotelski parking. OVDJE možete preuzeti kartu Bola sa označenim putem kako doći do nas.


Hrvatski